Marinetec Holland B.V.

Marinetec Holland levert en installeert navigatie apparatuur en diverse andere maritieme producten voor de binnenvaart. Vanuit Sliedrecht doen wij projecten door het hele land.
Of het nu gaat om service-werkzaamheden, installatie van losse apparatuur, renovatie van een lessenaar of een compleet nieuwe elektrische installatie.

Producten

Naast de populaire MTH rivierradar en L3 AIS beschikt Marinetec Holland over een eigen cameralijn. Het assortiment bestaat verder uit diverse navigatie apparatuur zoals een (combi) piloot, bochtaanwijzer en roerstandaanwijzer. Ook voor accu’s, omvormers, verlichting en andere elektrische materialen kunt u bij Marinetec Holland terecht.

Service

Storing onderweg is vervelend, helemaal als hierdoor uw planning in het honderd dreigt te lopen. Bij Marinetec bent u in goede handen. Met servicepunten door heel Europa zorgen wij dat u zo snel mogelijk weer onderweg bent.

Actueel: camera’s aan boord bieden schipper gemak en veiligheid.

Een goed zicht op en rondom het schip is essentieel bij het aanmeren en passeren van sluizen. Camera’s zijn hierbij een handig hulpmiddel. Marinetec Holland heeft dankzij een uitgebreid assortiment camera’s voor vrijwel elke toepassing aan boord. Indien gewenst kunnen de camerabeelden real-time op afstand bekeken en opgenomen worden. Erg handig in geval van diefstal, vandalisme of een aanvaring.

Bekijk hier onze actuele aanbiedingen.

zoom
Copyright Marinetec Holland B.V. 2018 | KvK: 51513668 | Disclaimer | Sitemap | Voorwaarden